dilluns, 18 de febrer del 2008

Barça vs. Madrid

Bé, com que en Carles Sarquella m'ha tret inesperadament el tema sobre el que volia parlar ([·REC]), (k kabron sarkella xD) dons m'ha vingut al cap el trepidant moment que s'està visquent en aquests moments en la lliga espanyola de futbol. Barça o Madrid? Qui serà el guanyador? La veritat és que la cossa està en un frec a frec, peró tot i així el Madrid va capdavanter a la classificació amb 5 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el F.C. Barcelona. L'ensopegada passada del Real Madrid contra el Betis (inesperadíssima, per cert...) va possar la lliga més competitiva, ja que el Barça no va desaprofitar el seu partit contra el Saragossa.

PER QUÈ EL MADRID POT GUANYAR LA LLIGA?
Perquè el Madrid tot i l'ensopegada passada contra el club andalús, l'equip blanc compta amb l'optimisme de estrelles joves com Drenthe, Sneijder,... que porten "picardia" i (sobretot) ganes de guanyar la seva primera lliga espanyola disputada, i perquè compta ara més que mai amb el suport de l'afició del Santiago Bernabéu.

PER QUÈ EL BARÇA POT GUANYAR LA LLIGA?
Ara mateix la premsa i altres mitjans de comunicació responen a aquesta pregunta amb una resposta, trobo potser bastant encertada: la temporada passada del club blanc. Entre entrebancs i trontolls, l'equip madrileny es va fer l'any passat amb la lliga després de que el Barça l'hagués capinejat tota la temporada. Per què no el Barça pot fer el mateix que el Madrid? I perquè ara compta amb totes les seves estrelles, sense lesions ni estàn disputant altres competicions, el retorn de "Los 4 fantásticos" (Samuel Eto'o, Leo Messi, Thierry Henry i Ronaldhino Gaúcho).

PER QUÈ EL MADRID POT PERDRE LA LLIGA?
Perquè el Barça la pot guanyar... xP no no, crec que el Madrid pot punxar perquè si va perdent partits com el passat, trobo que el Barça ho pot aprofitar molt bé i com diu la dita "qui perdona, l'acaba pagant..." i també em dona la sensació de que quan el Madrid perd un partit o els hi ve un parell de partits que els hi surten malament es crea un ambient al vestidor molt dolent i sobretot gens nutritiu per "menjar-se" una lliga.

PER QUÈ EL BARÇA POT PERDRE LA LLIGA?
Perquè el Madrid ha dut quasi tot el pes d'aquesta competició i sembla que en el Bernabéu el club es manté ferm i que consti que el pròxim duel... és el Santiago Bernabéu...

Barça o Madrid? Aquesta ha sigut la meva opinió...

RVD