dimecres, 6 de febrer del 2008

[·REC]

De totes les pel·lícules de por que he vist, n'hi va haver una que em va impresionar per el seu realisme i la seva temàtica.
Aquesta brillant pel·licula, dirigida per Jaume Balagueró i Paco Plaza, explica l'història de l'Ángela, una jove reportera de televisió, i el seu càmera fan un reportatge sobre el col·lectiu professional de bombers. El que sembla una nit tranquil·la es converteix en un malson quan els acompanyen en el que sembla una sortida rutinària. En l'interior d'un edifici, bombers i equip de televisió han de plantar cara a alguna cosa estrany que s'estén per l'immoble. Però ja és tarda per a sortir. La sortida de la construcció ha estat bloquejada per les autoritats, que l'han posat en quarentena per la propagació d'un estrany virus en el seu interior. Aquest virus del que es parla es va contagiant d'una persona a una altra mitjançant el contacte bucal (es transmet per la saliva). Aquest virus fa que les persones es tornin boges d'ira, atacant al que s'acosti, mossegant per a devorar-li.

Cal dir que no només ho creiem nosaltres sino que també la resta de persones a qui agrada el genere. La pel·lícula ha rebut els premis de millor actriu, millor direcció, premi de la crítica i gran premi del públic a millor pel·lícula.



Aquest es un video creat per en Raimon com a homenatge a la pel·lícula [REC]

1 comentari:

Xevi Roura ha dit...

Sempre dic que no feu faltes d'ortografia en el vostre bloc però si vols pots fer les teves entrades menys formals, ho dic perque sembla una crítica de cinema de professional. És una opinió. Per cert, tanta por fa? L'hauré de veure...